dWiseNieuws

Veertien jaar!

Door 1 mei 2017 Geen reacties
dWise op Paaspop

dWise, sinds 1 mei 2003

Bij ons veertienjarig bestaan zijn we even in het archief gedoken naar onze oude logo’s, pay-offs en hoe we die toegepast hebben door de jaren heen. Hieronder daarom drie blokken om de momenten in beeld te brengen die de belangrijkste veranderingen markeren.

2003: Informatiesystemen & Bedrijfswiskundige oplossingen

Wat gaan een informaticus en een bedrijfswiskundige in 2003 samen doen? Oplossingen bedenken. Redelijk treffend verwoord in onze eerste pay-off. We hadden bedacht dat we vooral veel dingen makkelijker wilden maken. Excelsheets beter in elkaar steken en met behulp van databases slimmer gebruik maken van gegevens…

2007: Logisch denken & werken

In 2007 hebben we een upgrade gedaan aan het uiterlijk van ons bedrijf. Met het driehoekje, vierkantje en rondje als symbolen van de logica en een pay-off waarbij we duidelijk wilden maken dat het bij ons niet alleen om het advies gaat. Ondertussen hadden de werkzaamheden zich uitgebreid. Naast software ook netwerken op evenementen en voor bedrijven systeembeheer en websites.

2012: dWise biedt je slimme, doeltreffende en praktische IT-oplossingen

In 2012 hebben we de logo’s aangepast naar de drie verschillende bedrijven die we als dWise ondertussen zijn. dWise Applicaties, dWise Computers en dWise Event IT. Elke tak zijnĀ eigen expertise, zijn eigen verantwoordelijkheden, maar tegelijkertijd veel ruimte om elkaar te helpen.